Skip to content

Ammattilaiset palveluksessasi

johannaneliö_mv

Johanna

Parturi-Kampaaja, Omistaja

Johanna on työskennellyt Parturi-Kampaajana vuodesta 2002. Hänellä on rento ja pirskahteleva asenne työhön. Erityisen taitava hän on hiusten värjäyksissä sekä pitkien/paksujen hiusten kanssa. Rakastaa tehdä isojakin muutoksia värin tai leikkauksen suhteen. Hän toimii simillä sensidoambassadorina ja on Kevin Murhyn sessionsalonstylistina.

Jenni V

Jenni

Parturi-Kampaaja

Iloinen ja puhelias Jenni nauttii tehdä pehmeitä /luonnollisia hiuksia pienellä twistillä. Välillä on piristävää tehdä jotain oikein räväkkääkin tukkaa tai kiertää permanenttia.

pirita

Pirita

Parturi-Kampaaja

Työtään rakastava Pirita innostuu erityisesti kampauksista, tarkoista saksitöistä sekä vaalennuksista. Balayage ja raitatekniikat ovat hänellä kovassa käytössä.

laura

Laura

Parturi-Kampaaja

Lauran vahvuus on saksityöskentely ja etenkin suuret mallinmuutosleikkaukset ovat hänen mieleensä. Hänen erityistaitoihinsa kuuluvat lisäksi kauniit kampaukset.

shery

Shery

Parturi-Kampaaja

Erityisesti lähellä Sheryn sydäntä ovat erilaiset raidoitus sekä vaalennustekniikat. Ajan hermoilla oleva tietotaito sekä kiinnostus uusimmista trendeistä näkyy jokapäiväisessä työskentelyssä. Kampauksien teko arkeen sekä juhlaan on kuin kirsikka kakun päällä.

annika-b

Annika

Parturi-Kampaaja

Iloinen ja reipasluonteinen Annika on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2017. Kaikki kampaamotyöt onnistuvat Annikalta, mutta sydäntä lähellä ovat erityisesti vaalennus- sekä parturityöt.

Camilla WP-Studiobangs

Camilla

Hiusmuotoilija

Hiusmuotoilijaksi valmistunut trendejä rakastava Camilla loihtii sinulle kauniita ja luonnollisia lopputuloksia käyttäen erilaisia ja ajankohtaisia raidoitus- ja värjäystekniikoita. Erilaiset kerrostusleikkaukset kuten butterfly ja shaggy ovat Camillan erikoisosaamista. Iloista ja välitöntä asiakaspalvelua.

Yhteystiedot

STUDIO BANGS

Uudenmaankatu 67, 05830 Hyvinkää

044-24 10 245

Auki sopimuksen mukaan (9-20)