Skip to content

Hoitosarjat

B3 Brasilian Bond Builder kampaamohoidot

B3 Brazilian Bond Builder -Suojaa hiuksillesi vaalennus- ja värikäsittelyn yhteydessä

Hiusmaailman kulttituote B3 Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä, yksivaiheinen hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. Se vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta uudelleenrakentamalla sekä suojaamalla hiuksen kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja edistyksellisellä bonding -teknologian avulla.

B3 Brazilian Bond Builder lukitsee väripigmentit hiukseen ja pidentää värin kestoa sekä minimoi hiuspohjan ärsytystä käsittelyn aikana.

B3 demi permanent -hoitokäsittely

Hemmottele vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksiasi korjaavalla hoitokäsittelyllä. B3 Demi Permanent- hoitokäsittelyn jälkeen hiukset ovat sileät ja pehmeät ja helposti selvitettävät. Hoidon vaikutus kestää hiuksissa jopa 12 pesua.

B3 Split end bonder -latvakäsittely

Hoito on kehitelty erityisesti haaroittuville latvoille. Hoitokäsittely sulkee jo haaroittuneet latvat välittömästi ja antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Hoidon vaikutus kestää hiuksissä jopa 4viikon ajan.

Kampaamossa tehtävä hoito 15€ /hoitovaihe

B3 Brasilian Bond Builder kotihoitotuotteet

Color Care kotihoitotuotteet

B3 Color Care shampoo on ylellinen, väriä suojaava, jälleenrakentava ja kosteuttava shampoo kaikille hiustyypeille.
Hellävarainen, runsaasti vaahtoava koostumus ylläpitää väriä optimaalisesti.

B3 Color Care Conditioner -hoitoaine on kosteuttava, väriä suojaava ja katkeamista ehkäisevä hoitoaine kaikille hiustyypeille.

Brazilian Bond Builder Ionic Color Lock on bond building – ja ioniteknologiaa hyödyntävä värisuojasuihke, joka muodostaa tehokkaan suojan jokaisen hiuksen ympärille sulkien hiussuomut ja lukiten värin hiukseen. Silikoniton suihke käy kaikille värisävyille. B3 Ionic Color Lock stabiloi värimolekyyleja ja pysäyttää hapettumisen, ehkäisee hiusten pesemisestä johtuvaa värin haalistumista sekä värin tarttumista kankaisiin. Suihke myös suojaa UVA- ja UVB -säteilyltä sekä ilmansaasteilta.

Extension Repair kotihoitotuotteet

B3 Extension Repair Shampoo on erityisesti pidennyshiuksille kehitetty, tehokkaasti puhdistava, mutta hellävarainen, sulfaatititon shampoo. Kosteuttaa, estää katkeilua ja suojaa väriä haalistumiselta. Sisältää vahvistavan ja korjaavan bond builder -ainesosan.

B3 Extension Repair Conditioner -hoitoaine on erityisesti pidennyshiuksille kehitetty hoitoaine, joka silottaa tehokkaasti, selvittää ja auttaa korjaamaan pidennyshiuksen rakennetta ja pidentämään pidennysten ikää, antaen samalla hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa. Sisältää vahvistavan ja korjaavan bond builder -ainesosan.

B3 Ionic Extension Refresh -hoitosuihke on erityisesti pidennyshiuksille kehitetty korjaava ja täydellisesti selvittävä suihke. Silottaa ja vahvistaa, suojaten mekaaniselta käsittelyltä, UVA/UVB-säteilyltä ja värin haalistumiselta.

K18Peptide™ & K18 Hair -tuotteet

K18Peptide™ patentoitiin tutkittuamme ja analysoituamme 1242 dekapeptidiä, jotka muodostavat ihmisen koko keratiiniproteiinien geeniperimän. Vuosikymmenen tutkimustyön jälkeen löysimme ainutlaatuisen tieteellisen keinon palauttaa kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet hiukset terveiksi ja elinvoimaisiksi — K18Peptide™.

K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla pysyvästi. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Hiuksen ketjumaista keratiinirakennetta ylläpitävät kolmenlaiset sidokset, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta ja joustavuudesta. Suola- ja vetysidokset ovat tärkeitä, mutta näitä sidoksia vahvemmat rikkisidokset ovat merkittävimmät hiuksen kokonaisvahvuudelle. Kun rikkisidokset katkeavat, hiuksen rakenne vaurioituu. Tämä vaurio vaikuttaa hiuksen koko keratiinirakenteeseen hiuksen kaikissa kerroksissa. Ei siis ole väliä, onko hius käsittelemätön, kihara, suora tai kemiallisesti käsitelty, sillä kaikki vauriot tapahtuvat molekyylitasolla samalla tavalla.

 

K18Peptide™ on ainoa markkinoilla oleva aine, joka yhdistää katkenneet rikkisillat pysyvästi ja palauttaa biomimeettisesti ennalleen koko hiuksen keratiinirakenteen.

Kampaamossa tehtävä hoito 15€

Kotihoitotuote 79€ /50ml 12€ /5ml