Tiimi

Ammattilaiset palveluksessasi

johannaneliö_mv

Johanna

PARTURI-KAMPAAJA, OMISTAJA

Johanna on työskennellyt Parturi-Kampaajana vuodesta 2002. Hänellä on rento ja pirskahteleva asenne työhön. Erityisen taitava hän on hiusten värjäyksissä sekä pitkien/paksujen hiusten kanssa. Rakastaa tehdä isojakin muutoksia värin tai leikkauksen suhteen. Hän toimii simillä sensidoambassadorina ja on Kevin Murhyn sessionsalonstylistina. Johanna tekee myös hyvin luonnollisia ja kauniita teippipidennyksiä.

Jenni V

Jenni

PARTURI-KAMPAAJA

Iloinen ja puhelias Jenni nauttii tehdä pehmeitä /luonnollisia hiuksia pienellä twistillä. Välillä on piristävää tehdä jotain oikein räväkkääkin tukkaa tai kiertää permanenttia. 

IMG_5146

Laura

PARTURI-KAMPAAJA, MEIKKAAJA

Lauran vahvuus on saksityöskentely ja etenkin suuret mallinmuutosleikkaukset ovat hänen mieleensä. Hänen erityistaitoihinsa kuuluvat lisäksi kampaukset sekä meikkaukset.

PIRITTA

Pirita

PARTURI-KAMPAAJA

Työtään rakastava Pirita innostuu erityisesti kampauksista, tarkoista saksitöistä sekä vaalennuksista. Balayage ja raitatekniikat ovat hänellä kovassa käytössä.

MARIA

Maria

PARTURI-KAMPAAJA

Asiakaspalvelua rakastava Maria tuntee omakseen hiusten leikkaukset, värjäykset kuin kampauksetkin.

sheryn kuva

Shery

PARTURI-KAMPAAJA

Sheryn laajaan osaamisalueeseen kuuluvat kaikki hiusmuotoilijan työt sekä meikkaukset. Ajan hermoilla oleva tietotaito sekä kiinnostus uusimmista trendeistä näkyy jokapäiväisessä työskentelyssä. Kampaukset ja meikkaukset esim. morsiamille ovatkin hänen lempi töitään.

Yhteystiedot

STUDIO BANGS 
Uudenmaankatu 67, 05830 Hyvinkää

 

puhelin_tiny

044-24 10 245

email_tiny

studiobangsoy@gmail.com

 

kello_tiny

auki sopimuksen mukaan (9-20)