OLAPLEX

Vahvemmat hiukset kolmella askeleella

Mikä on Olaplex?

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu keksintö, jota saat ainoastaan kampaamoista. Se on uusi tuote hiusten käsittelyihin kuten värjäyksiin, vaalennuksiin ja aitohiuspidennysten hoitoon. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia tavalla johon mikään muu tuote ei ole vielä pystynyt. Se antaa luovuudelle entistäkin suuremman vapauden - sen avulla voidaan saada suurempia ja tasaisempia värjäys/vaalennus lopputuloksia, ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Miten se toimii?

Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisiltoja ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Olaplex on ainoa kehitetty aine, joka todella pystyy saamaan tämän aikaiseksi. Olaplex estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyiden aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita, samalla vahvistaen hiuksiasi. Olaplex tekee hiuksistasi jokaisella käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Hyvin tärkeää on huomioida Olaplex Nro.3 kotihoitotuote. Sillä jos hoitotehon vaikutuksen halutaan pysyvän, on kotihoitotuotteen käyttö ehdoton. On kuitenkin muistettava, että edes Olaplexin kanssa ei saada mustasta hiuksesta valkoista yhdellä käynnillä, mutta se antaa paremmat mahdollisuudet onnistua vaalennuksessa hiuksia vaurioittamatta. Lopputulokseen vaikuttavia tekijöitä ovat hiuslaatu, suoravärit, aikaisempi hiustenvärjäyshistoria, käytettävät pesu- ja hoitotuotteet, muotoilurautojen käyttö ja metallikertymät hiuksissa.

Tiesitkö tämän?

Sopii!

Olaplex toimii kaiken laatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa.

Olaplex No.3 Hair Perfector ei ole hoitoaine

Olaplex No.3 Hair Perfector on kampaamossa tehtävien Olaplex-käsittelyjen ylläpitotuote. Siinä on sama vaikuttava aine, kuin muissakin Olaplex-tuotteissa.

Olaplex No.3 Hair Perfector korjaa ja suojaa hiuksen rikkisiltoja, jotka joutuvat alttiiksi rasitukselle aina, kun hiusta käsitellään, pestään ja altistetaan kuumuudelle tai auringonvalolle. Se varmistaa, että kampaamossa tehdystä Olaplex-palvelun tuomasta hiusten huippukunnosta voidaan nauttia mahdollisimman pitkään.

Ilman ylläpitävää Olaplex No.3 Hair Perfectoria hiuksen rikkisillat katkeilevat ajan mittaan ja hiuksen rakenne heikentyy, koska mikään muu tuote ei korjaa ja suojaa rikkisiltoja kuten Olaplex-tuotteet. Mitä tahansa huikeita muutoksia hiuksille tehdäänkin kampaamossa, usein hiusten kanssa joutuu pärjäämään kotona seuraavaan kampaamokäyntiin asti, eli yleensä noin 6–8 viikkoa. Se on pitkä aika hiusten kunnon kannalta. Sinä aikana hiuksia ehditään rasittaa monella tavalla: 200-asteiset lämpötyökalut, pesut, aurinko, hiusten harjaaminen, uinti kloorivedessä jne. Vaikka hiukset olisi hoidettu kampaamossa kuinka hyvin, mikään ei voi suojata niitä kotona, ellei ota huomioon kotihoidon tärkeyttä.

Käyttöohjeet

Tuotetta käytetään noin kerran viikossa ja se levitetään puhtaisiin, pyyhekuivattuihin hiuksiin. Hiukset tulee pestä ennen Olaplex No.3 Hair Perfectorin käyttöä, koska hiusten pinnalla olevat muotoilutuotejäämät, silikonit, öljyt ja muut epäpuhtaudet saattavat estää tuotteen imeytymisen ja siten estää sen tehokkaan vaikutuksen. Levityksen jälkeen hiukset kannattaa kammata läpi, että tuote levittyisi mahdollisimman tasaisesti ja tehokkaasti. Kampaaminen helpottaa myös hiusten selvitystä, varsinkin jos hiukset ovat helposti takkuuntuvat tai karheat. 10–20 minuutin vaikutusajan jälkeen Olaplex No.3 Hair Perfector pestään hiuksista pois shampoolla ja lopuksi käytetään hoitoainetta. Vaikutusaikaa voi huoletta pidentää halutessaan.

Olaplex No.3 Hair Perfector ei ole hoitoaine, joten se ei anna hiukselle sen tarvitsemaa kosteutta, proteiineja ja muita hoitaviatekijöitä, siksi on välttämätöntä käyttää lopuksi aina hyvää, omille hiuksille sopivinta hoitoainetta. Olaplex vaikuttaa ainoastaan hiuksen rikkisiltoihin, suojaten ja korjaten niitä.

Olaplex hinnasto

värjäyksen yhteydessä
Olaplex-hoitokäsittely lyhyet 45€ 25€
Olaplex-hoitokäsittely keskipitkät 55€ 30€
Olaplex-hoitokäsittely pitkät 70€ 35€
Olaplex-hoitokäsittely extrapitkät 80€ 40€

Varaa aikasi Olaplex -hoitokäsittelyyn